keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Hei hei, hidastakaa vähän!

Kun on monta miestä ja bläkkändekker niin johan lähti hommat luistamaan. Tänään raksalla on häärinyt pari sisustuspalvelun miestä, putkimies ja Sakari ja to do -listalta saa viivailla yli taas yhtä ja toista.

Eteiseen on tullut komeroita niin pitkä rivi ettei meinaa kuvaan mahtua. Ovet on leppäfeikkiä joka ihan tuurilla sattui väriltään hyvin lähelle tuota kanttarelli/vahvero -linjaa. En muista että noita valitessa olisi kauheasti ulko-ovea ja ikkunoita edes mietitty, kunhan otettiin sellanen mikä silmää miellyttää. Oranssi on kiva.


Kaapeissa on hyllyt ja ovet paikoillaan ja keittiössä myös välitilan laminaatti. Vetimetkin tulee, luultavasti jo huomenna. Tarkkasilmäinen huomaa kodinhoitohuoneen kuvassa hanankin!

Nyt alkaa puskea tajuntaan se mahdollisuus että tämä ihan oikeasti valmistuu kohta ja me muutetaan sinne asumaan. Tähän asti kaikki on ollut vähän että nää nyt rakentais tällasen talon ja laittais sinne tällaset kaapit ja sit tää sanois että oispa kiva kun yläkerrassa ois Rohkelikkotorni ja Korpikynnen torni ja sitten se ois sitä mieltä että niin kulta, se kuulostaa oikein hyvältä.

3 kommenttia:

Hannukka kirjoitti...

Uhkaavasti muutto teillä lähestyy. Musta välillä tuntuu, että mies viivyttää meillä valmistumista ;)

Minna-Enttirinteen Elämää kirjoitti...

Eiks ookki tosi piristävää kun välillä on miehiä talo täynnä ;))

Quipu kirjoitti...

Kiitos hyvästä ja informatiivisesta blogista! Ehkä mekin joskus.. :)

T. aloitteleva taloblogisti