lauantai 30. tammikuuta 2010

Ratsuväki!


Viime viikolla Kalajoen sisustuspalvelu riensi paikalle jatkamaan hyvin alkanutta listoitusurakkaa. Heidän kanssaan on sovittu diili jonka mukaan isäntä tekee itse mitä ehtii ja sisustuspalvelu loput. Listat ovatkin jo muutamaa ikkunaa lukuunottamatta paikallaan ja Kimmo on saanut viettää laatuaikaa tötsäpihtien ja ilmanvaihtosuuttimien kanssa.

Palotarkastajakin kävi perjantaina raksalla. Edellisenä päivänä laitettiin paikoilleen autotallin osastoiva palo-ovi, joka oli etsinyt omaa paikkaansa maailmassa jo vuosikausia. Kimmon työpaikan varaston nurkasta se viimein bongattiin ja havaittiin meille sopivaksi. Käyttöönottotarkastusta ei vielä tehty, mutta periaatteessa kaikki on noin suunnilleen kunnossa kunhan saadaan palovaroitinsysteemit kytkettyä toimintaan. Toki sitten täytyy järjestää myös tikkaat ja kävelysillat nuohoojalle ja yläkerran hätäpoistumistiet, mutta nehän ehtii...

2 kommenttia:

Minna-Enttirinteen Elämää kirjoitti...

Todellakin, asioilla on tapana järjestyä ja kaikella valmistua ajallaan jollain ihmeen kaupalla ja jos ei ehdi niin meillä ainakin sitten vaan siirretään dedlinea ;)))
Eiihän se nyt niin vakavaa oo, myöhemmin sitten aina nauretaan asioille :-D

Hannukka kirjoitti...

Hienosti etenee ja pian pääsette muuttamaan.