tiistai 5. tammikuuta 2010

Emme tarjoa aamiaista emmekä majoitusta

Itseäni googletellessa törmäsin Rovaniemiseen B&B Niemelän taloon. Tarkoitukseni ei suinkaan ole häiritä kenenkään yritystoimintaa omilla jaarituksillani, joten vaihdoin blogin otsikon. Siispä matkustavaiset: jos aamiaismajoitusta kaipaatte, menkää Rovaniemelle! (Tutuille tai sellaisiksi haluaville bed and breakfast järjestyy toki meilläkin.)

Raksalle kuuluu sellaista että pesuhuoneen katto ja väliovet ovat työn alla. Ovia puuttuu enää kolme: kahdesta makuuhuoneesta ja pesuhuoneesta. Muutama karmi oli niin kippuralla että vaihtelemme niitä vielä Oulaisten Ojan raudan kanssa. Yksi ovi oli vahingossa väärää kokoa.

Ja yhdet verhot on ommeltu! Huuto.netistä kauan sitten ostetusta Vallilan vihreästä Unijuna-kankaasta tein alakerran oranssiseinäiseen makkariin kapeat sivuverhot isoon ikkunaan ja kapan pikkuikkunaan.
Kaiku-kankaista on tulossa oviverhot alakerran ison makkarin vaatehuoneisiin, ensimmäinen on vuoritettu ja toinenkin hyvällä alulla.


Oranssin Taikamyllyn palasen ajattelin ensin tehdä kapoiksi olohuoneeseen, mutta tarkemmin ajateltuani taidankin pistää sen Korpinkynnen torniin. Nyt tarvii enää päättää raskinko halkaista hienon kankaan vai ostaisinko (silmät kiinni, vasemmalla kädellä, nopeasti salaa vahingossa visalla) vielä toisenkin pätkän että saisin kaksi täysleveää verhoa.


Ja kyllä, verhot kuuluvat tämän talon rakentamiseen ihan yhtä paljon kuin lankut ja ruuvitkin.

2 kommenttia:

Hannukka kirjoitti...

Jännää, tykkään tosi paljon kankaista, rohkeita, ja voin kuvitella niiden sopivan hyvin teidän taloonne.

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Ihanan iloisia kankaita!