keskiviikko 5. syyskuuta 2007

Villaa ylle

Örgh, onpa taas vierähtänyt aikaa edellisestä postauksesta. Tämä lienee ensimmäinen oire rakennusväsymyksestä, kun ei jaksa kirjoittaa. Toinen on se että meinaa vähän tympäistä kun kavereille tipahtelee talopaketit tontille ja ne on muutamassa päivässä pystyssä. Me ollaan tupellettu koko kesä tämän uniikkikappaleen kanssa ja sitten toiset pyyhkäisee kerralla ohi.

Virallinen päänsilitys: semmoinenhan se pitää tehdä minkälaisen haluaa. Reaalimaailman päänsilitys: semmoinenhan se pitää tehdä mihin on varaa.

Eli jatketaan paukutusta.

Paroc eXtraa on taas leikelty omituisiin tolppajakoihin sopivaksi ja toinen pääty on kohta ummessa. (Yläkerrankin ikkuna on kyllä ihan neliskanttinen, ylhäältä vaan puuttuu vielä villanpala) Villaa tulee seiniin yhteensä 250 mm.
Toiseen päätyyn pitäisi askarrella parveke

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

sinä se vain et pääse tuosta villasta eroon. tulisikohan talosta hyvä ja vesitiivis ja hengittävä jos hahtuvasta neuloisi villa......-asun(?) talolle ;)

Päivi kirjoitti...

Kimmo voi pitää sullekin esitelmän "hengittävistä" rakenteista.

Meidän taloon tulee vuorivillaa ja muovit ympärille. Piste. Siinä ei auta ekologisuudesta kitistä kun insinöörin kanssa rakentamaan ryhtyy.