lauantai 29. syyskuuta 2007

Kamera rikki

Uusia kuvia ei nyt ole koska meidän kamerassa on vika: se avautuu vaan osaksi. Ehkä joku hiekkamuru välissä tai jotain, täytynee käyttää liikkeessä syynättävänä.

Parveketta on rakenneltu ja seiniä villoitettu ja levytetty edelleen. Räystäät on nyt ainakin paneloitu loppuun, otsalautoja ehkä vielä puuttuu.

Totuuden nimissä myönnettäköön että en ole käynyt raksalla moneen päivään. Kimmo tulkoon kertomaan tarkemmin kunhan ehtii.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Harmi kun ei oo kuvia. Nyt joutuu taas ajaan satamaan kattoon joko meri on jäässä tai näkyykö valaita harva se päivä.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä mekin täällä kovasti mielellään käydään teidän kuvia katsomassa, eikä voida edes kovin helposti ajella kalasatamaan valaita bongaamaan:( Joten yrittäkää nyt saada se kamera kuntoon, tai vaikka lainatkaa joltakin!!! (Sehän se tässä rakennusprojektissa on tietenkin tärkeintä, että tiedonvälitys pelaa:)

Elisa

Päivi kirjoitti...

Ai valaitako ne ihmiset käykin katsomassa? Mää olenkin ihmetellyt että mitä ihmettä siellä satamassa oikein on kun Pörkäntien trafiikki on lisääntynyt varmaan tuhat prosenttia keväästä.

Pysähtykää toki meidän työmaalla kun ohi kuljette. Kahvitkin voidaan keittää jos kauniisti pyytää.

On se ihan hauskaa kun siinä välillä käy ihan uppo-outoja ihmisiä juttelemassa ja sitten alkaa selvitä että ne onkin jotain Sakarin entisen kansakoulunopettajan veljenpoikia. Ihan niinkun melkein sukulaisia.

Tiina kirjoitti...

hahaa.. me ei siis ollakaan ainuita valasbongareita.

yhtenä päivänä muuten käytiin outin kans kattoon, onko anskun elukat pysyneet aituissa. tulee muuten ihan kohtalaisen kokonen talo sinne tienvarteen

Anonyymi kirjoitti...

No mepä käytiin tänään piiitkästä aikaa ajelemassa siellä päin. Ei näkyny valaita, mutta teijän mökki on edenny sitten viime kerrasta ihan kivan näkösesti :)

Kahvitkin olis kelvannu, vaan oli tontilla melko hiljasen näköstä...Eikö siellä painetakaan hommia hermoraunion partaalla 24/7 ja vieraita päivystäen?? :D

Anonyymi kirjoitti...

kylla te ootta niin vieraanvaraista sakkia. kahvit ja kaikki! ei meilla vaan semmosia tarjoolla. ai niin, eihan meilloo viela ees sahkoja.

katto kiinnostas. millanen teille on tulossa?

Päivi kirjoitti...

Peltinen katto, Rannila classicia. Pinnoitetta en muista mutta jos väitän että mattapural niin ei kauas heitä. Pääsuunnittelija korjatkoon tarvittaessa. Väriksi me nyt taidettiin sitten päättää RR23 eli tumma harmaa. Sama kuin siellä Anskulla. Pitäiskin muuten käydä siellä päin katsomassa että minkä värinen se oikein olikaan...