torstai 30. elokuuta 2007

Eihän tähän ovi mahdu!

Hyvä huomata tässä vaiheessa että yläkerran makuuhuoneiden ikkunat ja parvekkeen ovi eivät mahdu olemaan niinkuin julkisivukuviin on piirretty. Hyvä että Kimmo ei ole tilannut ikkunoita vielä(kään), sillä nyt ne jouduttiin funtsimaan uudestaan. Kavennetaan vähän ja laitetaan pienempi ovi, sillä siitä selviää.
Pergola on nyt saanut aluskatteen ja räystäissäkin jo löytyy.

Näin viime yönä unta että menin raksalle katsomaan aluskatetta ja kas, talo oli lähes valmis. Talossa oli mm. kolmaskin kerros "kun se sopi siihen niin hyvin, saadaanpahan tilaa lisää". Seinillä oli mielettömän hienoja birgerkaipiaishenkisiä isokuvioisia luontoteematapetteja - väärinpäin asennettuna. Keittiön laatoituskaan ei ollut ihan sitä mitä olin ajatellut, osa laatoista oli halkikin. Joissain makuuhuoneissa oli laattalattia. Keittiö oli valkoinen, kaapit sellaista appelsiinipintaista melamiinia niinkuin 90-luvun aravavuokra-asunnoissa. Kun muistutin että mehän oltiin jo tilattu keittiö, joka tosin toimitetaan vasta kevättalvella, appiukko tuumasi että pitäkää nämä siihen asti; hän voi sitten ottaa ne ja viedä mökille. Kätevää.

Kaikista paras oli kyllä jääkaappi, jossa oli vetolaatikot jotka aukenivat sormia napsauttamalla. Se oli ihan mieletön innovaatio: pöydässä kun vähän vinkkasi jääkaapille että saiskos ruokajuomaa, niin jopa singahti laatikko auki. Kodinkonevalmistajat, tämä idea on vapaasti käytettävissänne.

Näin vastaavaa unta jo kerran aiemminkin. Koko mökki oli sisustettu ihan miten sattuu, mutta ajattelin että kyllä sen sietää koska talo oli tullut maksamaan 34900 e. (Siihen emme taida ihan päästä)

Ei kommentteja: