tiistai 17. marraskuuta 2009

Lediä kansalle


Sähkömies oli käynyt kaikessa hiljaisuudessa asentelemassa valopalikoita meidän seiniin. Tarkempia kuvia tulee paremmalla kameralla ja tarkempia tietoja saa sitten jos vielä jostain löydän sen esitteen josta ne sormella osoitettiin... sellasia pieniä kuutioita ne kuitenkin on, yksi ledi sojottaa ylös ja toinen alas. Palikoita on yhteensä 11, olohuoneessa kuusi, porraskuilussa kaksi ja Skywalkin seinässä kolme.

Tänään Kimmo ja vieraileva tähti Heikki suorittivat ensimmäiset kalusteasennukset kodinhoitohuoneeseen.

Pesuhuone on laatoitettu viimeistä laattaa vaille valmiiksi - se viimeinenkin jo saatiin Vieskan Sisustajilta Matkahuollon suosiollisella avustuksella. Kuvia luvassa lähipäivinä!

2 kommenttia:

Hannukka kirjoitti...

Rohkeasti olette ledejä valinneet. Meille tulee energiansäästölampuille sopivia valaisimia. Emme halunneet halogeeneja minnekään. Tiedän ettei es-lamppu ole mikään hyvä vaihtoehto, mutta teknologian kehitystä odotellessa... Ledilistaa/-tikkua harkitsen kahden yläkaapin alle keittiössä ja olisikohan niistä myös kaapinpäällysvaloiksi?
Lisäkuvia sormet syyhyten odotellen :)

Päivi kirjoitti...

Rehellisyyden nimissä sanottakoon että ledejä laitetaan koska ennakkoluuloton sähkösuunnittelija niitä tarjosi. Kovin paljon emme ole valaistusasioihin perehtyneet itse. Noiden seinäpalikoiden lisäksi kaikki upotettavat valot keittiön ja käytävän katossa ja varmaan pesuhuoneessakin tulevat olemaan ledejä.

On meillä paljon myös ihan tavallisia kattolampun paikkoja :-)