keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Hei, meillä on tiskikone!


Keittiön kalusteista suurin osa on paikoillaan, ovet ja tasot puuttuvat vielä sekä muutama seinäkaappi. Omega-keittiö toimittaa rungot koottuna ja laatikoissakin on etulevyt paikoillaan, joten asentaminen käy aika näppärästi. Tiskikonekin kannettiin jo omalle paikalleen.

Kodinhoitohuoneessakin on kalusteasennus hyvällä mallilla, tosin voi olla että yläkaappeja joutuu vielä vähän fiksaamaan.


Pesuhuoneessa on nyt tämän näköistä:

Valaistusolosuhteista johtuen kuva on taas aika kelvoton. Seinälaatat ovat Atlas concorden Line Design Cinder ja Pearl, 25 x 45 cm. Lattian harmaat10x10 cm laatat ovat mallia Absolute lavagna.
Saman firman wenget löytyy eteisen lattiasta

Pikkuvessan laatat ovat samoja kuin pesuhuoneessa, eli Atlas concorde LD Cinder ja Absolute lavagna.

Noita kuvia etsiskellessäni muuten katselin järkyttyneenä nettirautakauppojen hintoja. Ei me ihan niin paljoa kyllä maksettu!

Ja sitten niitä valoja vielä. Edelleenkään en ole päässyt kuvailemaan päivänvalossa mutta on nämä ehkä vähän selvempiä kuin edellisessä tekstissä. Valot päällä:

Valot pois:


Valon väri on näissä "lämmin valkoinen" mutta on se silti selvästi kylmempi kuin hehkulampussa. Valoteho testataan tietysti lopullisesti vasta sitten kun huonekalut ovat paikallaan, mutta ainakin tyhjässä olohuoneessa kuusi tuollaista pitkin seiniä riittää normaalioleskeluun ihan mainiosti. Vastaavan tyyppisiä löytyy pikagoogletuksella esim. Eurovalaisimesta. Näyttää vaan hintaa olevan taas aika paljon enemmän kuin mitä me ollaan luvattu näistä sähkömiehelle maksaa, vai muistankohan nyt ihan väärin?

2 kommenttia:

Hannukka kirjoitti...

Kiitos mukavista kuvista ja selostuksista. Hauska lukea, omia sormia syyhyttää, kun meillä vielä muutama viikko tuohon vaiheeseen :)

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Siellähän näyttää hyvältä! Sattumalta joskus tänne löysin jostain :)