tiistai 29. syyskuuta 2009

Täällähän haisee maali!

Meidän seinissä on väriä. Maalaus on vielä kesken mutta en malta olla esittelemättä:

Alakerran lastenhuone

Ruokailutila

Leffa- ja leluhuoneesta puuttuu vielä punainen seinä

Ruokailutilan vaaleampi ruskea on se väri joka tulee myös olohuoneeseen ja eteiseen. Eteisessä maalin alla on lasikuitutapetti suojaamassa seinää lasten kengiltä ja siltä loistavalta idealta joka pienen pojan mielessä väistämättä kehkeytyy kurapisteen suihkun läheisyydessä.

Arvaattekin ehkä että tätä vauhtia emme ole ehtineet itse maalailemaan vaan asialla on ollut samainen Kalajoen sisustuspalvelu, joka teki seiniin pohjatkin.

Muita uutisia. Tarjouspyyntöjä on lähetelty taas sinne sun tänne. Viilupintaisista väliovista joudumme luopumaan - kolminkertainen hinta valkoisiin nähden on liikaa tällä kertaa. Vaihdetaan ne sitten kun ollaan rikkaita, vaikka samalla kertaa kun pistetään se laivankansiparketti lattiaan. Listat on toivottavasti vara ottaa oikean värisenä kuitenkin - ainakin Lista-Centerin myyntimies vakuutteli että erikoisväristen (=Tikkurilan kanttarelli) hintaero valkoisiin nähden ei ole hirvittävä. Odotelkaamme tarkempia tietoja. Myös saunavärkkejä on kyselty; siellä ei ole tarkoitus ryhtyä brassailemaan materiaaleilla vaan kuusella ja haavalla mennään.

Pönttötelineitäkin on alettu sovittelemaan paikoilleen.


3 kommenttia:

Hannukka kirjoitti...

En nyt tiedä millaisia viiluovia tarkoitat, mutta Lahden KodinTerrassa oli poistomyynnissä. Kannattaa soittaa ja kysyä, jos kiinnostaa.

Anonyymi kirjoitti...

Syksyisiä värejä tai ainakin luonnonläheisiä - hyvältä näyttää! Ihan kohta muuttohommiin...

Ee

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan värisiä seiniä!!! Kateellisena ihailen, kyllähän sen tietää kun/jos (koskaan) meillä rempataan tai aletaan uuden tekoon, niin maalarinvalkoista menee varmasti pönttö jos toinenkin =D

Alkaako raksa jo tuntua kodilta, hyvälle ainakin näyttää? =)

Jenna