torstai 25. syyskuuta 2008

Vielä on lautaa jäljellä

Julkisivun tekeminen jatkuu edelleen. Hidastahan se on käsin naputella laudat paikoilleen, mutta tuleepahan sitten hyvä. Pyssy kuulemma niittaa naulat helposti liian syvään, siksi se on pannassa tässä kohtaa. No lopetetaanpa selittely ja pistetään kuvia, sitähän se kansa vaatii.

Siinä on pihan puolen seinää. Sitten meillä on ruokailutilan ikkunassa vesipelti paikoillaan, mutta smyygien arvoitus jää yhä ratkaisematta.Näin tehdään autotallin päätyä:Ja tältä se näyttää nurkimmaista lautaa vaille valmiina:


Nosturi on lainavehje, siitä on ollut paljon iloa. Myös lapsille.

Talon sisällä ei ole kukaan käynytkään moneen viikkoon, mutta varaudumme jo talvikauteen: putkimies on käynyt tekemässä taikojaan niin että tarvittaessa saamme lämpimän veden virtaamaan lattialämpöputkissa myös sisällä. Autotallissa/varastossa on suorastaan miellyttävää, lämmityksen lisäksi sieltä löytyy nyt myös toimivat pistorasiat ja valokatkaisijat. (Emme siltikään aio muuttaa sinne.)

Ulko-ovista ja portaista on lähetetty tarjouspyyntöjä aika moneen suuntaan, mutta ilmeisesti tekijöillä on asiat niin hyvällä mallilla ettei niihin tarvi vastata. Ovista on tullut yksi tarjous Oulaisten puusepiltä ja portaista kaksi: Hovinikkareilta ja Puupeukalolta. Se tietenkin tekee valinnan suhteellisen helpoksi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä julkisivun pitää olla kunnossa - ja komialtahan tuo näyttääkin!

Me tullaan tekemään seuraava tupatarkastus tuossa vaaliviikonloppuna eli 24.-26.10:) Toivottavasti sitten nähdään taas!

Kettuska & kumppanit