tiistai 15. joulukuuta 2009

Puhallus villaa [sic]

Sunnuntaina palasi kotiin pölyinen mies. Kun pakkasilla oli uhkailtu, tuli kiire saada loput villat välikatolle. Määrä oli kuitenkin niin pieni ettei urakoitsijaa kehdannut vaivata asialla, joten Kimmo ja Sakari lainasivat (vuokrasivat) Myllymäeltä pelit ja vehkeet ja puhkuivat selluvillat omin voimin paikoilleen. Koska villasäkkejä oli lähtenyt mukaan reilunlaisesti, samoilla puhalluksilla tuli autotallin välikattokin vielä lisäeristettyä.

Sisällä on tapahtunut tällä viikolla pieniä sähkötöitä: Sähköpalvelu Anttila on käynyt pistelemässä termostaatteja seiniin ja näyttää siltä että kohta voimme odotella myös keittiön ledejä paikoilleen.

Kodinhoitohuoneessakin on nyt taso ja allas paikallaan. Keittiöstä oli yksi tason pätkä hukassa mutta kas, sehän löytyi Omega-keittiön varastosta. Kiitämme säilytyksestä!

Välitilojen suhteen olemme tehneet aivotyötä ja tulleet siihen tulokseen että kodinhoitohuoneen välitila jätetään muuten maalille, mutta altaan taakse laatoitetaan pieni alue niillä punaisilla 10x10 laatoilla, joita pesuhuoneen lattiassakin on muutama. Keittiön välitilaan taas olemme tilanneet tason värisen laminaatin.

Ei kommentteja: