perjantai 6. maaliskuuta 2009

Verhokankaita

Rakennusprojektissa on tärkeää että jokainen tekee sitä mitä osaa. Ja kun toisilla meistä pysyy hiiri paremmin kädessä kuin vasara, on kai ihan kohtuullista että ko. henkilöt käyttävät aikansa hyödyllisesti huuto.netistä kankaita etsiskellen. Eihän pintamateriaaleja voi valita ennen kuin on tiedossa minkälaiset verhot huoneessa on, vai? Tähän mennessä saalis on seuraavanlainen:

Vasemmalta oikealle: Marimekko "Karkuteillä" (2 kpl, vuoritetaan pimennysverhokankaalla, sivuverhoiksi lelu- ja leffahuoneeseen), Marimekko "Kaiku" (2 kpl, isoimman makuuhuoneen vaatehuoneen/ompelukomeron oviverhoiksi), Marimekko "Taikamylly" (olohuoneeseen kapat, tätä täytyy vaan saada lisää että riittää kaikkiin ikkunoihin) ja Vallila "Unijuna" (Eeron huoneeseen sivuverhoiksi).

Hardware-osastolla viimeistellään ilmanvaihtoa. Siinä temmellyksessä on kosteutta joutunut jonkun verran vääriin paikkoihin mutta niistä selvitään villoja vaihtamalla.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mistä löytyi? Ihan yksityisiltä myyjiltä? Tuossahan on nimittäin ihan uusiakin kuoseja, jotka on hädin tuskin kauppoihin ilmestyneet...

Ee

Päivi kirjoitti...

Juu, Taikamylly on ihan uutta kamaa. Yksityisiltä myyjiltä ne on kaikki (paitsi Kaiku joka on kaupasta), tosin näytti samoilla ihmisillä olevan useita paloja eri kuoseja myynnissä joten voihan se olla että on jotain suhteita sinne missä niitä tehdään. (Tai mistä lie varastettuja.)