maanantai 26. tammikuuta 2009

Levytystä

Onpa taas vierähtänyt tovi ilman päivityksiä. Mitään dramaattista ei ole tapahtunut, lähinnä väliseiniä on rakenneltu. Alakerrassa alkaa nyt olla kaikki seinät paikoillaan. Yleiskuvien ottaminen alkaa olla hankalaa mutta tässä samaa olohuoneen/makuuhuoneen seinää kuin edellisen postauksen videossa:


Kattoa on levytetty yläkerrassa muutaman levyn verran sieltä mihin ei tule sähköpiuhoja ja jokunen ilmastointiputki on tällätty kohdalleen. (Tuo punainen on kuitenkin lämminvesiputki.)

Yläkerrasta puuttuu väliseinät ja Skywalk on vielä auki. Kunhan niitä puutteita saadaan korjattua, pääsevät sähkömiehet tekemään töitään


Kummasti tämä konkretisoituu - pikkuhiljaa uskaltaa jo alkaa miettiä sisäpintojen värejä ja materiaaleja. Sähköpalvelu Anttila kävi ilmoittautumassa lauantaina ja juteltiin valoista ja rasianpaikoista. Nyt sitten vain silmät auki: jokunen valaisin täytynee ostaakin. Vinkatkaa myös jos jossain näkyy verhokankaita hyvällä alella, sellaistakin tulee jokunen metri menemään.

Ai niin, portaat tilattiin loppujen lopuksi Haapaveden puusepiltä. Lasikaiteella, askelmat ja käsijohde samanväriset kuin ikkunanpokat ja reisilankut maalataan. Jollain värillä.

Ulko-ovien tilaus roikkuu edelleen "pitäisi" -listalla. Pitäisi päättää annetaanko periksi ulkonäössä vai rakenteen laadussa - Kaskipuun design-oviin ei ole varaa, se jo tiedetään.

2 kommenttia:

lealehmus kirjoitti...

Seuraamassa projektia :)

Anonyymi kirjoitti...

karkkaisella ainaski oli jotain vallilan kankaita alesa. ehka muitaki, en kattonu niin tarkkaan ku en aio paatani niilla asioilla rassata.

sielta meki loyvettiin eurolla puolen talon tapetit.