maanantai 14. heinäkuuta 2008

Ihimisten ilimoilla

Olemme olleet viikon sisään kahtena päivänä hoitelemassa asioita kylillä. Siitä toipumiseen meneekin pitkä aika - ainakaan muutamaan päivään ei jaksa kommunikoida vieraiden ihmisten kanssa. Internetissä korkeintaan. Mutta ollaanpahan taas päästy eteenpäin! Kalusteilla on nyt värit, kodinkoneet aikalailla selvillä ja kompostorikin on hankittu. Ulkoseinälle löytyi maaliehdotus.

Keittiöstä sitten kuitenkin tulee kaksivärinen vaikka olen tainnut joskus julkisesti mielipiteenäni esittää että se näyttää typerältä. Alaosa siis puujäljitelmää ja yläkaapit vaniljaa. Näistä saadaan kuvat myöhemmin. Kodinhoitohuoneen kaapeista tulee (ferrarin)punaiset. Vessankaapit violetit. Syteen tai saveen, näillä mennään!

Koneista pyysimme tarjouksia Gigantista ja Expertiltä Ylivieskasta ja Kalajoen Teknisiltä. AEG:n uuni lähti matkaan Gigantista kun kohdalle sattui huippuyksilö hyvällä alennuksella. Lopuista koneista parhaan diilin teki Tekniset Tokola. Yksityiskohtia hioskelemme vielä, mutta eiköhän ne sieltä oteta. Sopiva jääkaappi-pakastin löytyy ainoastaan LG:ltä - ilman jääpalakonetta ei tahdo enää 90 cm leveitä side-by-side-malleja saada! Jääpalakone on sinänsä ihan vekkuli, mutta syö vähän turhan paljon tilaa pakastimesta. (Tämä malli jäi vähän kaivelemaan... mutta pihiys voitti) Outi: uuni on vielä Sakarin autossa, otan kuvan kunhan saadaan se kotiutettua.

Ja se seinän väri. Teknoksen kartasta se löytyi ja lukeehan se koodi siinä purkin kyljessä vaan kun en jaksa hakea purkkia. Vaalea, vähän kellertävä. Kermainen. Ihan tavallinen (!).

Rännejä on nyt paikoillaan pihan puolen lappeilla. Syöksyputket eivät ole vielä ihan lopulliset:


Sitten vielä pari kuvaa olohuoneen seinistä tai seinän osista.

Ei kommentteja: