sunnuntai 20. huhtikuuta 2008

All set

Nyt on lämpöputket lattiassa...


...kaivot ja kurasyöppö paikoillaan...


...väliseinän paikat kohdillaan...


...työvalot ja muut romppeet kannettu pois tieltä ja - toivottavasti - kaikki muutkin asiaankuuluvat viime hetken pikkuhommat hoidettu. Huomisaamuna saapuu työmaalle lasti betonia ja pari tekijämiestä valamaan lattiaa!

Tämännäköinen putkihässäkkä löytyy sitten eteisen kaapista.

Liipparit tulevat Siikajoen betonitukun kautta ja naapuri ehti jo säikäyttää sanomalla että "saatte varmaan samat pojat jotka teki teille sokkelit!" Kieltämättä nousi hetkeksi tukka pystyyn, mutta onneksi totuus oli toisenlainen. Nämä on samat kaverit, jotka kävivät liipparoitsemassa mm. erään kohtuullisen kokoisen pytingin lattiat hyvin arvosanoin.

Tänään kävimme Oulussa rakentajamessuilla kuuntelemassa mainospuheita ja pyytämässä tarjouksia. Niistä Geberitin pönttö- ja pesuallastelineistä mitä aikaisemmin mietittiin tuli jo kaupatkin. Hankintalistalla on "pikaisesti"-merkinnällä myös nosto-ovi autotalliin. Se pitäisi saada paikoilleen mahdollisimman pian jotta saamme tavarat talliin lukkojen taa, sillä Mökki siirtyy kohta suvun seuraavalle raksalle Pattijoelle! Harkinnassa ovat ainakin Turnerin (kallis mutta hyvä) ja Crawfordin (vielä kalliimpi mutta ah niin hyvä) ovet.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Noh, missa raportti valupaivalta? Turhaanko taala kaydaan kyttaamasa, ku ei paivitysta kuulu..
Kuinka paksun kakun valoitte?