maanantai 30. heinäkuuta 2007

Jykertämistä

Kimmo on sahaillut autotallin päätyräystäitä oikeaan mittaan ja muotoon. Apuna on tsi-henkilönosturi traktorin trukkipiikeissä. Naapurikylässä eräs isäntä on pudonnut tämän tapaisesta viritelmästä ja katkonut vähintään kaikki kylkiluunsa mutta kyllä tämä on ihan turvallista.

Tämä on nyt sitä nysväämistä mitä tehdään "komian tähären". Viheliäistä hommaa kuulemma, taloon täytyy suunnitella nämä(kin) jutut paremmin. Onneksi on tämä talli johon voi tehdä ensin kaikki virheet.

Autokatos on nyt paneloitu - tekijä poistuu paikalta ilmeisen tyytyväisenä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mutta kyllä siitä kuulkaa tulee KOMIA!

Me ostetaan varmaan sitten kaikkee muuta kuin omakotitalo...

Hitas-rahotteinen kolmehuonetta. Mutta: alle puoli kilometriä meren rantaan, puiston laidassa, yhdeksän minuutin pyöräilymatka helsingin keskustaan, uimastadikalle ja kekuspuistoon ei sitäkään.

Okei, ei oo ees ikävä omakotitaloa :D

Päivi kirjoitti...

Ok, meilläkin on alle puoli kilometriä merenrantaan ja puisto (lue puusto) vieressä mutta muuten sijainti ei liene rahallisesti kovinkaan arvokas. Hitasta on vaan rakennusvauhti.

Onnea uuteen kotiin! Päivi

Anonyymi kirjoitti...

En sitten tarttunut pensseliin vaikka löysin tieni kyllä pensselin ja maalipurkin tykö:) Ihan hyvä väri minusta tuo vahvero, eikä liika tummakaan minun mielestä. Mutta makuasioiksihan noita sanotaan. Hyvä tulee varmaan uusillakin väreillä.

Jännä ilmiö muuten, että aina kun seinät on levytetty, sisään jäävä tila tuntuu minusta paljon isommalta. Varmaan johtuu vain siitä että paremmin hahmottaa mittakaavan. Autotalliin siis kävin kurkkaamassa. Ens reissulla pääsen sitten varmaan kurkkimaan jo "sisälle" taloon.

Elisa