keskiviikko 6. kesäkuuta 2007

O'Megakeittiö

Sokkelipojat ahertavat edelleen työmaalla, Kimmo vietti päivän istuttamalla männyntaimia ja naiset ja lapset lähtivät retkelle Ylivieskaan. Kävimme Tiinan, Ainon, Eeron ja Antin kanssa retkellä Omega-keittiöillä ja Värisilmässä. Omegalta jäämme odottelemaan tarjousta keittiön, eteisen, kodinhoitohuoneen ja vessan kalusteista sekä yläkerran makuuhuoneiden komeronovista. Keittiöön olisi tulossa kalvo-ovia ja laminaattitasoa ja muut komerot maalatuilla ovilla - peruskamaa vähävaraisille kodinrakentajille.

Värisilmästä haimme talon seinän värejä. Rakennuslupakuvissa julkisivun värit ovat Tikkurilan Valtti-color värikartan sävyt 'mänty' ja 'kanttarelli' mutta nyt Teknokselta löytyikin vielä paremmat sävyt. Eihän niillä seinän väreillä muuten hätä ole, mutta ikkunat pitäisi tilata niiden mukaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tää on kiva tämä teidän blogi. Kiva käydä välillä vilkaisemassa kun uhkaa työnteko käymään tylsäksi:) Oikein uskottavan näköinen sokkelihomma, vaikka ei minkään sorttista kompetenssia olekaan sanoa, onko eristeet paremmat pinnassa vai ei-pinnassa. Kiva myös noita kuvia katsoa, näkee oikeasti vaihe-vaiheelta. Toivottavasti teitä säät suosii.