perjantai 23. lokakuuta 2009

Portaat

Nyt pääsee yläkertaan portaita pitkin, joskin osa kaiteista on vielä asentamatta. Haapaveden puuuseppien kädenjälkeä tässä:



Ne on ihanat. Yksinkertaisesti. "Tykkää!" -nappula olisi tässä kohtaa varsin paikallaan vaikka muutoin vastustankin sellaisia. Haapaveden puuseppiä voin (ainakin toistaiseksi) suositella lämpimästi, portaiden hintakaan ei ollut hirmuinen ja kärsivällisyyttä toimituksen suhteen riitti.

Hetki sitten kävin olan takaa neuvomassa muuraria, joka aloitteli uunin pinnoittamista. Tämä on muurarillekin ensimmäinen piirtopinta ja laastin käyttöohje oli tietenkin jäänyt lukematta joka iikalla - vasta aamulla selvisi että oikeastaan uuni olisi pitänyt ensin maalata samanvärisellä Silco-maalilla. No eihän me mistään sellaista siihen hätään saatu joten päätettiin sitten että antaa mennä vaan ja katsotaan mitä tulee. Ja tosi hienoa pintaahan siitä tulee! Vaalea tasoite näkyy jostain uran pohjalta mutta päätimme että se kuuluu tähän jutun juoneen. Kuvia tulee toivottavasti pian.

Ja sitten meillä on tätä mattoa pitkin lattioita.


Olen ollut kameran kanssa liikkeellä niin huonon valon aikaan että oikein kunnon kuvaa tuosta maton kuosista ei ole. Tässä vähän suuntaa kuitenkin:


Värisilmän Urban Dahlia on hän.

Ei kommentteja: